Welkom


Persbericht 19 november 2006

NIEUWE IDEEËN   bij Salon Remunj !

Last van een saaie zondagmiddag? Staat u open voor nieuwe ideeën?  Neem dan een kijkje bij Salon Remunj op Zondag 19 november! Het team van de Salon heeft u een interessante middag met  vernieuwende gasten  te bieden.  

Frits Criens is altijd wel in voor iets nieuws en zal u ongetwijfeld op een verassende column trakteren.

Het vernieuwende  muzikaal ensemble Plank&Koorts mag u gewoonweg niet missen. Zang op topniveau  en een hoog entertainmentgehalte mede door hun eigen cabareteske teksten.

En u raakt zeker ook geboeid door het Poppentheatertje van  Roermondenaar Peter Walraven. Vroeger onderwijzer nu animator van volwassenen.

Bovendien hebben we een econoom te gast, Aby Hartog, die, ja u leest het goed, kinderboeken schrijft.  

In de rubriek Kalle mèt, maken we kennis met  de Roermondse Melanie Luyten en haar nieuwste Hoofdcreaties, oftewel Hoeden.

Het team van de Salon zal deze middag sieraden showen van het Centrum voor de Kunsten.  Kortom een veelbelovende, veelzijdige  middag voor mensen die wel eens iets nieuws willen! Bent u er daar een van? Kom dan  Zondag 19 november naar Salon Remunj. CK- Café, Jesuïtenstraat 4, Roermond. Ook toegankelijk voor mindervaliden.  Aanvang 14.00uur. Entree 5 euro.

Terug naar archief seizoen 2006 - 2007